Coronaproof vrijwilligerswerk


benzine grasmaaier
benzine grasmaaier (Foto: Pixabay)

Coronaproof vrijwilligerswerk

In het groeizame seizoen wordt het gras op de speelweides wekelijks kort gehouden met een benzine-maaier. Vanwege de omvang van het terrein en de ruwe ondergrond, is dit fysiek inspannend werk. Het Dierencentrum Achterhoek is op zoek naar één of meerdere medewerkers met een fit gestel. De inzet is in overleg, op di.- wo.- zat.- en/of zondag tussen 13.00 en 15.00 uur.

Houd je van breien of haken? Of ben je juist handig achter de naaimachine? Dan kun je sjaals, mutsen, truitjes, dekentjes, knuffels of kleding etc. maken. Allemaal voor het goede doel: de allerarmste kinderen waar ook ter wereld, van Stichting Every boy & girl.  Een mooie creatieve bijdrage, vanuit jouw eigen huis!  Wanneer jij het leuk vindt en wilt meehelpen, wordt ervoor gezorgd dat jij aan de slag kunt, op een manier die bij jou past en die jij leuk vindt!

Burenhulp in Coronatijd: Wil je iets betekenen voor een andere inwoner en je als vrijwilliger (nog) niet binden aan een organisatie? Of heb jezelf kortdurende hulp nodig? Kijk dan op het Prikbord op onze website www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl, voor meer info 0314-366734 tussen 13.00 - 15.00 uur.

Meer berichten