Monuta start met drive through condoléance in Doetinchem
Coronavirus

Monuta start met drive through condoléance in Doetinchem

Doetinchem - Vanaf dinsdag 14 april biedt Monuta drive through condoléances aan in Doetinchem. Vanuit de auto kunnen mensen hun laatste groet brengen aan de overledene en hun medeleven betuigen aan de naaste familie. Monuta geeft op deze manier nabestaanden toch de mogelijkheid om een condoléance te organiseren. Zo kan iedereen die dat wenst afscheid komen nemen. Ook uitvaartondernemers uit de regio kunnen de drive through condoleance boeken.

“We vinden het een fijne gedachte dat een familie toch een condoléance kan organiseren waarbij vanuit de auto een laatste groet gebracht kan worden. Buren, vrienden en collega’s hebben nu meestal geen kans om nog afscheid te nemen en de condoléance uit te spreken naar de naaste familieleden. Ook voor het rouwproces van hen is het goed om afscheid te kunnen nemen van iemand die zo dichtbij staat in hun leven. Daarom vinden we dat iedereen de kans moet krijgen in deze tijd om persoonlijk afscheid te nemen. Op afstand, dichtbij,” zegt Ilse Huls van Monuta.

Monuta is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 0314-325917 en per e-mail via achterhoek@monuta.nl.

Meer berichten