Coronaproof vrijwilligerswerk


(foto: Pixabay)
(foto: Pixabay) (Foto: Pixabay)

Coronaproof vrijwilligerswerk

Doetinchem - Wat fijn, dat er iemand vraagt ‘hoe het met je gaat?’ De vrijwilligers van de Naoberkring van Humanitas Achterhoek West, verzorgen dagelijks in de ochtend een belronde voor 8 à 10 alleenwonende mensen. Jij bent als vrijwilliger het begin- en eindpunt van de keten. De inzet is 2 uren per week. Je beschikt zelf over een telefoon. Interesse? Laat het hen weten.

De Zonnebloem, afdeling Doetinchem-Zuid is op zoek naar zowel een secretaris als een penningmeester. De secretaris verzorgt de secretariële ondersteuning. De penningmeester verwerkt de financiële administratie en verslaggeving. Deze functies kunnen ook worden gecombineerd. Je bent bekend met Microsoft Office. Voor de functie van penningmeester is ook ervaring met financiële administratie gewenst. Tijdsinzet, een halve dag per week. Dit wordt iets meer bij een combinatie van de functies. Je werkt vanuit je huis.

Op ons Prikbord wordt er hulp gevraagd bij de verspreiding van de wijkkrant in Oosseld. De vaste bezorgers van de Cirkel kunnen, in verband met hun kwetsbaarheid voor het Coronavirus, momenteel niet alle kranten bezorgen. Wie zou er willen meehelpen?

Heb je belangstelling? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie, bel 0314-366734 of kijk op de site.

www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl

Meer berichten