Rabobank deelt 2.200 bossen tulpen uit


Foto:

Rabobank deelt 2.200 bossen tulpen uit

Oude IJsselstreek - De Achterhoekse en Twentse Rabobanken zetten de bloemetjes buiten! De bank deelde in deze regio 2.200 bossen tulpen uit. De bloemen zijn aangeboden aan mensen die wel een hart onder de riem kunnen gebruiken in deze tijd.

Het gaat hierbij om mensen die bijvoorbeeld in isolatie moeten leven in verband met het coronavirus. Voorbeelden zijn (eenzame) ouderen die in zorgcentra of zelfstandig wonen, mensen met een beperking en lokale liefdadigheidsinstellingen. 

Bij iedere lokale bank hebben de medewerkers één of meerdere partijen gekozen. In totaal zijn 23 partijen verrast met de bloemen.
Rabobank Graafschap heeft twee partijen uitgekozen waar de tulpen bezorgd werden. Op beide locaties werden 100 bossen tulpen bezorgd.

Maandag zijn de cliënten van Azora verrast met de bloemen. De tulpen zijn verdeeld onder de cliënten die thuiszorg ontvangen in Silvolde, Terborg, Varsseveld, Gendringen en Ulft. 

De bossen werden overhandigd aan Liesbeth Den Ouden door collega Lenie Thomas, Adviseur Particulieren van de thuisservice van Rabobank Graafschap. Liesbeth: "Fijn dat er ook gedacht wordt aan de cliënten die thuiszorg ontvangen, aangezien de zorgcentra al veel krijgen. Ik ben erg blij met dit mooie gebaar!"

De andere 100 tulpen werden dinsdag in Doetinchem in ontvangst genomen door Markenheem in Doetinchem. De tulpen zijn voor de 80 bewoners die wonen in de aanleunwoningen van Schavenweide. De overige 20 bossen gaan naar de medewerkers van wijkverpleging Doetinchem. Zij leveren, indien nodig, zorg aan deze bewoners. De bossen werden in gegeven aan Ayla Stoppels door collega Hennie Hamer- Meenink, Adviseur Particulieren van de thuisservice van Rabobank Graafschap. Ayla: "Super leuk! Dit zal de bewoners en medewerkers goed doen."

www.rabobank.nl/corona

Meer berichten