Coronaproof vrijwilligerswerk


Klimop.
Klimop. (Foto: Pixabay)

Coronaproof vrijwilligerswerk

Doetinchem - Wie zou de klimop in de tuin, van een mevrouw op leeftijd, kunnen snoeien? Ze is op zoek naar “iemand met groene vingers”. Deze hulpvraag is op ons Prikbord geplaatst, omdat mevrouw dit zelf niet meer kan. Kun jij haar helpen?

Contact op Wielen zoekt versterking! Ben jij bekend met het verzorgen van pr. en sponsoring? Het betreft hier een nieuwe functie binnen hun bestuur en zal in overleg verder worden afgestemd. De tijdsinvestering zal in de beginperiode wat meer zijn. Tijdsinschatting bij aanvang 12 à 16 uren, later 8 uren per maand.

Heb je, mede door de Coronacrisis, zelf hulp nodig? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Kijk dan naar het Aanbod van behulpzame inwoners op ons Prikbord, onderdeel van onze website. Zij bieden aan om boodschappen te doen, medicijnen op te halen maar evt. ook jouw hond uit te laten. Je maakt een account aan en je kunt zelf op iemands aanbod reageren. Zit jouw aanbod er niet tussen, dan kun je ook zelf een (hulp)vraag plaatsen. Lukt dit je niet, geen probleem. Neem dan contact met ons op.

Heb je belangstelling? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/persoon of kijk voor meer informatie op onze website www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl, 0314-366734.

Meer berichten