Bijzondere moederdagcadeaus van de ondernemers van De Kruisberg


Foto:
Coronavirus

Bijzondere moederdagcadeaus van de ondernemers van De Kruisberg

Doetinchem - Zoek je wat iets bijzonders voor Moederdag? 17 ondernemers van De Kruisberg bieden speciale producten diensten. Je vindt ze allemaal op de website www.dekruisbergbruist.nl.

Je kunt jouw cadeau heel eenvoudig kiezen op de website. Op Moederdag is er een coronavrije drive through bij De Kruisberg waar jij jouw producten of cadeaubonnen kunt ophalen. Het is ook mogelijk om ze een of meerdere dagen vooraf laten bezorgen.

De collectie van producten en diensten is divers. Je kunt kiezen uit inspirerende workshops, maaltijden, boeken, tassen, schorten et cetera. Sommige diensten zijn verkrijgbaar in vorm van een cadeaubon. Jouw moeder kan hiervan gebruik maken als de regels in verband met de corona-uitbraak dit toelaten.

Creatief ondernemerscentrum

De voormalige gevangenis De Kruisberg is een ondernemerscentrum met kleinschalige, creatieve bedrijven die bijzondere producten en diensten aanbieden. Ze staan open voor contact en bezoek en laten graag zien wat ze allemaal doen. Een kijkje nemen kan ook. Maak hiervoor een afspraak met de ondernemer die je graag wilt spreken. De stadsboerin en de lunchroom De Proeftijd met expositieruimte en museum op het terrein van De Kruisberg kun je ook bezoeken.

Meer berichten