Pinkcube steunt Rode Kruis met Achterhoekse mondkapjes


Achterhoeks mondkapje
Achterhoeks mondkapje (Foto: Mike Honders)
Coronavirus

Pinkcube steunt Rode Kruis met Achterhoekse mondkapjes

Achterhoeks bedrijf Pinkcube lanceert na bekendmaking van de mondkapjesplicht voor het openbaar vervoer een inkoopcollectief voor mondkapjes met een Achterhoekse vlag. Voor elk verkocht mondkapje doneert Pinkcube bovendien 1 euro aan het Rode Kruis. Deze week zijn de mondkapjes via een pre-order te bestellen. Zo heb je ze in huis voordat het dragen van een mondkapje vanaf 1 juni verplicht wordt in het openbaar vervoer.

Marketing Manager Marianne Wesselink legt uit: “normaal leveren wij onze bedrukbare producten alleen aan de zakelijke markt en in grote aantallen. Maar sinds de coronacrisis zagen we een grote behoefte aan mondkapjes voor consumenten. Daarom begeven we ons nu buiten onze gebaande paden om aan deze behoefte te voorzien, maar om tegelijk iets terug te doen. Voor de Achterhoekse trots én voor het Rode Kruis.”

De mondkapjes van Pinkcube zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn wasbaar en bestaan uit 3 lagen. De buitenste 2 lagen zijn van polyester, de binnenste is van katoen. De randen zijn omgezoomd, net als de oorelastieken. Dit zorgt voor een hoog draagcomfort. De kosten voor deze exclusieve pre-order zijn €9,95 exclusief verzending. Uniek is dat voor elk besteld mondmasker 1 euro wordt gedoneerd aan het rode kruis. Zo steunt Pinkcube de strijd tegen COVID-19!

Ook zo’n exclusief Achterhoeks mondkapje bestellen? Dat kan vanaf nu op deze pagina en is mogelijk tot en met donderdag 14 mei. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

Meer berichten