Duizenden gebakjes van Obbink


Gebakjes voor Schavenweide.
Gebakjes voor Schavenweide. (Foto: )

Duizenden gebakjes van Obbink

zakelijk

door Kyra Broshuis

LICHTENVOORDE - Jan Witteveen van Obbink rijdt deze dagen kriskras door de Achterhoek. Dit keer niet om technische service te verlenen of producten te leveren, maar om de bewoners van de verschillende zorgcentra iets extra’s te brengen in deze tijd.

“Wij bestaan dit jaar 85 jaar en we hebben klanten die ook die leeftijd hebben. Juist deze mensen, onze ouderen die nu al zo lang verstoken blijven van bezoek, willen we heel graag een hart onder de riem steken. Omdat wij zelf door de hele Achterhoek actief zijn, we hebben vestigingen in Winterswijk, Lichtenvoorde, Aalten, Eibergen, Ruurlo, Borculo en Doetinchem, hebben we ervoor gekozen om ook door de hele Achterhoek gebakjes rond te brengen. Dat betekent dat we wel daar een paar dagen mee bezig zijn. Inmiddels kunnen de mensen in de zorgcentra in onder meer Doetinchem, Varsseveld en Terborg genieten van iets lekkers bij de koffie.”

Volgens Witteveen past deze actie heel goed bij Obbink. “Wij zijn in principe altijd bezig met ontzorgen. Onze service gaat heel ver en deze actie is voor ons ook een vorm van ontzorgen. Als is het maar voor even. Deze mensen behoren tot onze klantenkring en we hopen ze straks allemaal in goede gezondheid terug te zien. Bij alle gebakjes (van Bakker Jos) zit ook een mooie kaart met op de voorkant #SAMENSTERK!."

Meer berichten