Online theaterworkshops van Theaterfabriek Gekkoo


Gekkoo online.
Gekkoo online. (Foto: )

Online theaterworkshops van Theaterfabriek Gekkoo

Regio - In deze tijden van aan-huis-gebonden-zijn kampen veel mensen die zorg nodig hebben met gevoelens van eenzaamheid en angst. Theaterfabriek Gekkoo brengt graag wat verlichting met een vers en spannend plan: verbinden in creativiteit met gratis online theaterlessen voor jongeren en volwassenen met een beperking, vanuit hun eigen woonomgeving.

De deelnemers worden door de docenten wekelijks meegenomen in de wereld van de verbeelding met behulp van onder andere verhalen en muziek. Vanuit improvisatie laten ze personages spelen in bijvoorbeeld zelf getekende virtuele achtergronden, door zelf een verhaal te maken met beeld, geluid én speciale effecten. Dat kan een sprookje zijn, maar ook een videoclip of een hoorspel. Eindresultaat: een film die na de zomer online wordt gepresenteerd aan alle deelnemers! 

Iedereen met een beperking (vanaf 12 jaar) kan zich aanmelden via de website van Gekkoo.

De workshops van een uur vinden plaats op dinsdagmiddagen van 2 juni tot en met 17 juli.  De onlinepresentatie van alle workshops vindt plaats in september.


Gekkoo is een stichting die zich al meer dan 10 jaar bezighoudt met het geven van lessen aan kinderen, jongeren en volwassenen in theater, film, dans en schrijven. Ook voor jongeren met een beperking (Gekkoo UNIEK).

Meer berichten