Vraag en aanbod vrijwilligerswerk


Materiaal.
Materiaal. (Foto: Pixabay)

Vraag en aanbod vrijwilligerswerk

Doetinchem - De vrijwilligerscentrale bundelt vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk.

De Flex-vrijwilligers van Present Doetinchem helpen kwetsbare mensen met praktische projecten zoals timmer- schilderwerk, tuinonderhoud of bij een verhuizing. De vrijwillige inzet is in overleg, 1x per maand een dagdeel tot 2x per maand een hele dag. Een project wordt gezamenlijk opgepakt. Dat is nog gezellig ook. De vrijwilligers hopen dat er 'straks' meer versoepeling rondom corona komt, om daardoor weer mensen te kunnen helpen. Ook jouw hulp is van harte welkom!

Door de goede inzet van zorgvrijwilligers van VIT-hulp bij mantelzorg wordt de mantelzorger even ontlast. Als zorgvrijwilliger houd je de zorgvrager gezelschap. Afhankelijk wat mogelijk is, kun je samen activiteiten ondernemen zoals het maken van een wandeling, gezellig kletsen onder het genot van een kop koffie. Misschien wil jij je ook inzetten als zorgvrijwilliger? Meld je vast aan om, zodra er meer mogelijk is, te worden ingezet.

Heb je belangstelling en/of wil je wat meer info? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie of kijk voor meer informatie op de website of bel 0314-366734.

www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl

Meer berichten