Plaatsen vrij in leesgroep geschiedenis in doetinchem


Deelnemers aan leesgroep.
Deelnemers aan leesgroep. (Foto: Arjanneke van den Berg)

Plaatsen vrij in leesgroep geschiedenis in doetinchem

Doetinchem - Juist in deze tijd is het wellicht een goed idee om u aan te sluiten bij een leesgroep. Met de versoepeling van de maatregelen lijkt het weer mogelijk te worden bij elkaar te komen, natuurlijk op 1,5 meter afstand.

Er zijn nog plaatsen vrij in een leesgroep geschiedenis in Doetinchem.
Een leesclub is een groep van 4-8 personen die gemiddeld eens per maand bij elkaar komt om samen te discussiëren over een boek dat men heeft gelezen. De leesgroep komt roulerend bij elkaar bij de deelnemers thuis of, wanneer dit te krap wordt, in een zaaltje van bijv. de bibliotheek.

De groep kiest 5 – 7 boeken uit de boekenlijst van de landelijke organisatie Senia, zie www.senia.nl, (zie bij geschiedenis), die worden besproken aan de hand van ‘leeswijzers’ met discussievragen.
De leeslijst van de groep "Doetinchem G2" voor het seizoen 2020-2021 (start september/oktober 2020) is nog niet samengesteld. U kunt dus Uw voorkeuren voor deze lijst nog inbrengen.

Meer informatie is verkrijgbaar bij de contactpersoon, Ton de Gouw, via e-mail wuogedt@gmail.com, telefoonnummer 0650506103.

Meer berichten