Geslaagd.
Geslaagd. (Foto: Pixabay)

Mentoren langs bij eindexamenleerlingen voor persoonlijke felicitaties

Doetinchem - Donderdag 4 juni is landelijk de dag van de examenuitslag voor scholieren. Dan horen leerlingen van Zone.college officieel of zij geslaagd zijn. 

Een moment waar op passende wijze bij stil gestaan wordt om daarmee het einde van de middelbare schooltijd te vieren. Zone.college in Doetinchem kiest er voor alle leerlingen thuis op te zoeken om persoonlijk de cijferlijst uit te reiken. 

 Mentoren van de  examenleerlingen stappen daarom op de fiets en in de auto om alle 211 leerlingen thuis het goede nieuws te brengen. Uitgerust met de cijferlijst, geslaagd-versiering en een megafoon om ze op gepaste afstand het goede nieuws luid en duidelijk te brengen. 

 Vanwege het coronavirus gingen de centrale eindexamens voor scholieren dit jaar niet door en bestond het eindexamen alleen uit de schoolexamens. De leerlingen krijgen sinds 16 maart thuisonderwijs, door digitale lessen op afstand.

 Patrice Splithof, waarnemend directeur in Doetinchem: “Wij zijn super trots dat onze leerlingen in deze lastige tijd alles op alles hebben gezet om te slagen voor de schoolexamens. Het goede nieuws van geslaagd zijn willen we ze dan ook heel graag persoonlijk brengen.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden