VVV Doetinchem weer open


Vernieuwde balie.
Vernieuwde balie. (Foto: )

VVV Doetinchem weer open

Doetinchem - Na ruim twee maanden gesloten te zijn geweest in verband met de maatregelen rondom het coronavirus, gaat vanaf vrijdag 5 juni ook de VVV Doetinchem weer open. 

De VVV heeft de balie vernieuwd en de indeling aangepast zodat coronaproof informatie gegeven kan worden. Ook de winkel is weer geopend vanaf 5 juni. De openingstijden zijn dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Deze week hebben de vrijwilligers in kleine groepjes instructies gekregen voor het nieuwe werken. De winkel is aangevuld met nieuwe spullen waaronder de Achterhoekse mondkapjes en korte zomersokken met de Achterhoekse vlag. Ook de fietsroutes liggen weer voldoende op voorraad en de vrijwilligers staan klaar de bezoeker hartelijk te ontvangen.

Vernieuwde balie

De balie heeft een andere plek gekregen waardoor de 1,5 meter afstand gegarandeerd kan worden. Achter de balie is een grote fotowand geplaatst met een oude foto van het marktplein (inclusief het Stadhuis) van Doetinchem.

Tijdens openingstijden is de VVV ook telefonisch te bereiken via 0314- 335557. Mailen kan ook buiten openingstijden naar info@vvvdoetinchem.nl.

Meer berichten