Administratie. (foto: Pixabay)
Administratie. (foto: Pixabay) (Foto: Pixabay)

Vrijwilligerscentrale bundelt vraag en aanbod

Doetinchem - De vacatures van de Vrijwilligerscentrale Doetinchem deze week.

Heb jij financiële, economische en/of bestuurlijke ervaring? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Stichting Spindo zoekt een penningmeester. De inzet is gemiddeld 8 uren per maand. Je hebt 1x per maand overleg, in afstemming met de andere bestuursleden.

Dorcas winkel Doetinchem zoekt versterking in het magazijn. Je neemt de goederen in ontvangst en die moeten vervolgens gesorteerd worden. Als je het leuk vindt én handig bent, zijn er ook goederen die gerepareerd kunnen worden. De inzet is in overleg, minimaal 4 uren per week. Je komt te werken binnen een enthousiast team.

De vrijwilligers van de Naoberkring van Humanitas Achterhoek West verzorgen dagelijks een belronde voor 8 à 10 alleenwonende mensen. Voor de begeleiding van de vrijwilligers en de deelnemers bij hun activiteiten, is de Naoberkring op zoek naar een (of meerdere) coördinator(en).

Heb je belangstelling en/of wil je wat meer info? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie of kijk voor meer informatie op de website van de Vrijwilligerscentrale Doetinchem. Of bel 0314-366734.

www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden