Foto:

Online editie van Onderwijsgesprek

Doetinchem - Donderdag 18 juni houdt de Gruitpoort in Doetonchem Het Onderwijsgesprek, met een speciale online editie: 'Het onderwijs op z'n kop'. 

Onder leiding van Wendelien Wouters komen zes Achterhoekse onderwijsprofessionals aan het woord over acht weken alles anders doen en wat we daarvan meenemen in de toekomst.

Aan tafel zitten:

  • Albert de Boer, onderwijsadviseur en inspirator bij IJsselgroep
  • Lisette Nieuwenhuizen, student aan pabo Iselinge
  • Marjolein Vermeulen, onderbouwleerkracht bij Montessorischool De Pas
  • Martine Merx, meerscholendirecteur bij IJsselgraaf
  • Nico Teunissen, hoofd Sport&Cultuur bij De Onderwijsspecialisten
  • Sander Berendsen, innovatiedocent aan het Graafschapcollege

Wie wil, kan een vlogje sturen van maximaal 1 minuut over je ervaringen met het onderwijs in de coronaperiode naar info@gruitpoort.nl en wellicht haalt je filmpje de uitzending.

De interactieve live uitzending van Het Onderwijsgesprek is op donderdag 18 juni om 20.00 vanuit studio MediaCows en is te volgen op  gruitpoort.nl/onderwijsgesprek. Als je je aanmeld via info@gruitpoort.nl en je postadres achterlaat ontvang je een lekkere verrassing.

Het Onderwijsgesprek

Het Onderwijsgesprek is een samenwerking van het onderwijsveld en de Gruitpoort. Drie keer per jaar inspirerende gesprekken op het snijvlak van onderwijs en samenleving en zijn dankzij de bijdrage van het onderwijsveld gratis te bezoeken voor onderwijsprofessionals en andere belangstellenden.

IJsselgroep, Iselinge Hogeschool, Achterhoek VO, Graafschap College, IJsselgraaf, PRO8, Gelderveste, Samenwerkingsverband Doetinchem, Paraat scholen, Essentius, De Onderwijsspecialisten, De Laetare en Zone.college & Groene Lyceum Doetinchem zijn partner in Het Onderwijsgesprek.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden