De bus wordt vast gebruiksklaar gemaakt.
De bus wordt vast gebruiksklaar gemaakt. (Foto: )

Estinea zoekt vrijwilligers

DOETINCHEM?- Estinea zoekt chauffeurs om cliënten van hun woonlocatie naar de verschillende werk- en activiteitenlocaties te brengen en weer terug. 

Het gaat om minimaal één dag in de week. De chauffeurs gaan rijden met een gewone negenpersoonsbus. Ze versterken een gezellige groep van vrijwilligers (met vrijwilligerscontract) die samen zorgen voor het vervoer van cliënten in de regio Doetinchem.

De standplaats van de bus is op zorgcentrum Schavenweide van Markenheem in de wijk Schöneveld. Je werkzaamheden starten wanneer de coronacrisis dit toelaat. Voor informatie: Charles Giesen, 06-83803109.

Estinea is een zorgorganisatie die mensen met een beperking ondersteunt in de Achterhoek en Twente. Ruim 850 medewerkers en zo’n 450 vrijwilligers ondersteunen circa 950 cliënten.

Estinea is een zorgorganisatie die mensen met een beperking ondersteunt
in de Achterhoek en Twente. Ruim 850 medewerkers en zo’n 450 vrijwilligers ondersteunen circa 950 cliënten. Allemaal doen zij volop mee. Op hun eigen niveau en in hun eigen tempo. Locaties van Estinea zijn kleinschalig en liggen meestal midden in een woonwijk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden