Fietsende jongen. (foto: Pixabay)
Fietsende jongen. (foto: Pixabay) (Foto: Pixabay)

Vrijwilligerswerk: vraag en aanbod

vrijwilligerscentrale

Doetinchem - Niet iedereen kan of durft zelfstandig te reizen. Daarom zoekt Mee op Weg, het fietstraject van MEE Oost, een reismaatje voor een 10 jarige deelnemer. Je helpt hem op weg om zelfstandig te leren fietsen van huis naar de school in Doetinchem. Je maakt samen hierover afspraken, soms is het fijn om juist in de drukke ochtendspits te oefenen.

Ben je een hondenvriend én zoek je een mooie invulling van je vrije tijd? Dierencentrum Achterhoek zoekt assistentie voor de dagelijkse verzorging van de honden. Je assisteert bij het wisselen van de honden van kennel naar de speelweide; volgens protocol reinigen van de kennels, voer klaarzetten en bakken afwassen etc. Natuurlijk is er ook aandacht voor de honden. De inzet is wekelijks, minimaal 1 dagdeel, van 8.30 – 12.30 uur.

Vanaf dinsdag 7 juli start de Vrijwilligerscentrale weer. Let op: géén inloop, maar Spreekuur op Afspraak. Op dinsdagen van 9.00 – 12.00 uur bij locatie Bergzicht, Terborgseweg 21. En iedere 2e maandag van de maand, wijkcentrum de Daele van 9.00 - 11.00 uur. Wil je hiervoor een afspraak maken? Stuur een mail naar info@doetinchem.nl of bel 0314-366734.

Belangstelling of meer informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie of bel 0314-366734 of kijk op de site.

doetinchem.nl

Meer berichten