Vrijwilligerscentrale: Bundeling vraag en aanbod


Pixabay
Pixabay (Foto: heg snoeien)

Vrijwilligerscentrale: Bundeling vraag en aanbod

Doetinchem - Op ons Prikbord vind je de vraag: "Hulp gevraagd om heg te snoeien". Een oudere dame zoekt iemand die de lage heg in haar voortuin wil snoeien. Mevrouw kan dit zelf niet (meer), mede gelet op haar leeftijd. Wie zou haar kunnen helpen?

IrisZorg “Wonen” in Doetinchem zoekt een gezellige duizendpoot die het leuk vindt om met hun cliënten allerlei activiteiten te ondernemen. Je kunt hierbij denken aan samen een spelletje doen, knutselen, samen koken, muziek maken, een wandeling maken etc. Daarnaast kun je er ook gewoon zijn voor onze cliënten, om samen koffie te drinken en een luisterend oor te bieden. Je hebt de vrijheid om zelf ook initiatief te nemen. De inzet is in overleg, een middag of avond per week.

Zonnebloem afdeling Doetinchem-Zuid zoekt een bestuurslid/aanspreekpunt ten behoeve van het bezoekwerk. Taken die hier o.a. bij horen zijn; het begeleiden en stimuleren van vrijwilligers bij hun werkzaamheden, het verzorgen van koppelingen tussen deelnemers en vrijwilligers. Het coördineren van huisbezoeken. Het organiseren van themabijeenkomsten en workshops. Je werkt samen en in overleg met andere bestuursleden binnen het afdelings- en regiobestuur. Jouw inzet is in overleg met het bestuur.

Info via www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of bel 0314-366734.

Meer berichten