Landelijke weggeefactie: Pitch&Putt dankt alle medewerkers in de zorg


Foto:

Landelijke weggeefactie: Pitch&Putt dankt alle medewerkers in de zorg

Doetinchem - De Nederlandse zorgmedewerkers hebben zich de laatste tijd  tot ‘t uiterste ingezet. Uit respect en dankbaarheid besloten de 13 Nederlandse Pitch&Putt golfbanen gezamenlijk om hen te belonen. Zij nodigen alle zorgmedewerkers uit om gratis een ontspannen rondje Pitch&Putt te komen spelen. 

En dat ziet Pitch&Putt ruim, want de uitnodiging is niet alleen bestemd voor zorgmedewerkers van ziekenhuizen maar ook alle medewerkers in verpleeghuizen, verzorgingshuizen, huisartsenpraktijken, de thuiszorg, gehandicaptenzorg en meer. 

Op 30 juni werd symbolisch een voucher overhandigd aan de zorgprofessionals van Sensire, een grote zorgorganisatie in de regio.

Zorgeloos cadeautje

Maar wie zijn de harde werkers in de zorg? De ziekenhuizen hebben de laatste weken (terecht) de waardering gekregen die ze verdienen, maar er zijn veel meer zorginstellingen die deze waardering ook meer dan waard zijn. Van verpleeghuizen, verzorgingshuizen, huisartsenpraktijken en de thuiszorg tot en met gehandicaptenzorg. Daarom zet Pitch&Putt graag alle medewerkers in de zorg met een cadeautje in het zonnetje.

Gisteren nam Frederik symbolisch een voucher in ontvangst van Henk van Slageren van Pitch&Putt Doetinchem: “Een mooi initiatief. En hartstikke terecht, daar ben ik het natuurlijk mee eens. De zorgprofessionals, behandelaren maar ook de ondersteunende collega's bij Sensire verdienen het om in het zonnetje te worden gezet en even samen met dierbaren te ontspannen.” 

31.000 vouchers

In de afgelopen weken en komende dagen verspreidt Pitch&Putt door heel Nederland maar liefst 31.000 vouchers. Voorzien van zowel een bedankje als een link. Via deze link kunnen zorginstellingen indien nodig extra vouchers downloaden voor al hun medewerkers. Dankzij dit gebaar kunnen zij allemaal even de werkdrukte laten voor wat deze is en heerlijk ontspannen met partner, het gezin of collega’s op één van de 13 banen van Pitch&Putt.

Pitch&Putt Golf is golf voor iedereen. Dit maakt Pitch&Putt Golf uniek, want ook zonder golfervaring, mag je er golfen. De golfbaan bestaat uit een kleine 18-holes en is voor elk niveau een uitdaging. Van de afslag tot de vlag, varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Door deze ‘kleine’ afstanden, is het spel geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar.

Kijk op www.pitch-putt.nl.Noot voor redacties: voor meer informatie, een interview of aanvullend beeldmateriaal kunt u contact opnemen met: Pitch&Putt Doetinchem (Henk van Slageren). info@pitch-putt-doetinchem.nlOp de foto: Henk van SlagerenPitch&Putt (links) en Frederik Lindenhovius, directeur Wonen met Zorg Sensire (rechts)

Meer berichten