Vrijwilligerscentrale bundelt vraag en aanbod


bus
bus (Foto: Pixabay)

Vrijwilligerscentrale bundelt vraag en aanbod

Voor het Technieklokaal Doetinchem/Bronckhorst bij het Metzo College, wordt er een vrijwillige buschauffeur gezocht. Je rijdt leerlingen vanuit de basisscholen naar het Metzo College en weer terug naar hun school. Je beschikt over een rijbewijs D en kunt goed omgaan met kinderen. Je beschikt over een Medipas of bent bereid deze op kosten van het Techieklokaal te behalen. De inzet is wekelijks, in overleg.

De Wereldwinkel Doetinchem zoekt een voorzitter/secretaris. Dit is een combi functie. Waarbij je ook als coördinator zorg draagt voor de winkel. Jij hebt feeling met hun doelstelling; het zorg dragen voor eerlijke handel voor de producenten. Je heb ook kennis op het gebied van Word en Excel. Tijdsinschatting 8 uren per week.

Op ons Prikbord vind je de vraag: Hulp in en rondom huis. Een mevrouw met een lichamelijke beperking zoekt wat hulp in en rondom haar huis. Denk hierbij aan een keer vegen, iets ophangen of een lamp vervangen. Je biedt ook wat gezelschap, want mevrouw zit veel alleen thuis met haar hond.

Heb je belangstelling voor een vacature/hulpvraag? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op de website van de Vrijwilligerscentrale Doetinchem www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of bel 0314-366734.

Meer berichten