Stadsmuseum Doetinchem weer geopend


Foto:

Stadsmuseum Doetinchem weer geopend

Doetinchem - Het stadsmuseum Doetinchem is weer open voor publiek. Vanaf 3 juli zijn de deuren van het ‘oude postkantoor’ aan de Burgemeester van Nispenstraat 2, waarin het museum gevestigd is, weer geopend. 

De openingstijden zijn nog aangepast, van donderdag tot en met zondag is het museum geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

In het kader van de Covid-19-maatregelen, is het museum gesloten geweest vanaf 14 maart. "We zijn erg blij dat we weer open zijn en de tentoonstelling van Bernard Jolink Beeldend Kunstenaar hebben kunnen verlengen tot en met 20 augustus”, aldus Esther Ruesen, directeur van het museum.

Bijzonder geschenk

Bennie Jolink heeft dinsdagmiddag 7 juli in het Stadsmuseum een kunstwerk aangeboden aan de burgemeester van Doetinchem, Mark Boumans, die in januari zijn tentoonstelling opende. Het kunstwerk van Jolink, is een eigen gemaakt werk en stelt een act voor die Hendrik Haverkamp tijdens een optreden van Normaal opvoerde.

Welkom

De vrijwilligers van het museum heten de bezoekers weer van harte welkom. Het museum is geheel volgens de geldende coronamaatregelen ingericht en vooraf reserveren is niet meer verplicht. Wel geldt een maximum aantal bezoekers om de anderhalve meter afstand te kunnen waarborgen.

De entree bedraagt 4,75 euro (vanaf 13 jaar). Kinderen tot en met 12 jaar, bezoekers met de museumjaarkaart en donateurs hebben gratis entree.

Het Stadsmuseum is gevestigd aan de Burgemeester van Nispenstraat 2. Telefoon 0314-335557. 

www.stadsmuseumdoetinchem.nl

Meer berichten