Paulien Slutter.
Paulien Slutter. (Foto: )

Paulien Slutter 30 jaar koorlid bij Miracle Sound

Ulft - Toen Paulien Slutter 30 jaar geleden overstapte van de Ulftse Nachtegalen naar The Happy Singers begon ze aan een avontuur. Zingen in een barbershopkoor. 

Dat was nieuw in Ulft, en in de Achterhoek. Na vele jaren zangplezier als actief koorlid kreeg ze donderdagavond de persoonlijke felicitaties van wethouder Janine Kock (cultuur). Samen met de koorleden sprak de wethouder haar waardering uit voor de bijdrage die Paulien aan het koor en de vereniging levert. Zo is ze bestuurslid/penningmeester geweest; lid van de kledingcommissie; lid van het performance team; contactpersoon richting koepelorganisatie Holland Harmony. 

Als blijk van deze waardering werd haar een fotoboekje overhandigd met persoonlijke woorden van de koorleden. De jubilaris zong ook een flink aantal jaren in het, inmiddels opgeheven, kwartet Close4Ever. Nu maakt ze deel uit van April, één van de andere kwartetten in het koor. 

"Als Paulien op dreef is komt haar welbekend, wijzend ‘vingertje’ tevoorschijn. Hiermee zet zij extra kracht achter haar woorden. Woorden gesproken vanuit een goed en warm hart. Het is begrijpelijk dat dit barbershop vrouwenkoor Miracle Sound uit Doetinchem, nog altijd enorm blij is met Paulien en haar geweldige inzet voor dit koor", aldus een woordvoerder van het koor.  

Meer berichten