De enthousiaste deelnemers van de vorige editie van het OGJO. (foto: PR)
De enthousiaste deelnemers van de vorige editie van het OGJO. (foto: PR) (Foto: PR OGJO)

Jeugdorkest zoekt muzikanten

Cultuur

Regio - Op zaterdagavond 26 september om 20:30 verzorgt het Oost-Gelders Jeugdorkest (OGJO) een concert dat live uitgezonden wordt op Facebook en Youtube. Het muzikaal spektakel genaamd 'Live, After the Break!' omvat een divers repertoire, dat vanuit huis te beluisteren zal zijn.

Stichting OGJO zoekt enthousiaste, gevorderde muzikanten in de leeftijd van 15 tot en met 25 jaar die willen deelnemen aan dit projectorkest. De repetitie voor dit concert vindt diezelfde zaterdag overdag plaats. Geïnteresseerde muzikanten kunnen zich aanmelden via de website. Daar is tevens meer informatie te vinden over repetitietijd, kosten en voorwaarden. Gedurende deze dag worden de voorschriften van het RIVM gehanteerd.

Het Oost Gelders Jeugdorkest is een projectorkest voor jonge muzikanten in de leeftijd van 15 tot en met 25 jaar. Binnen korte repetitietijd wordt een showconcert ingestudeerd onder leiding van dirigent Henk-Jan Heijnen. Bij elke editie wordt het orkest opnieuw samengesteld. Het repertoire bestaat uit lichte muziek met elke editie speciaal voor het OGJO gearrangeerde werken. Naast het samengestelde harmonieorkest wordt vaak samenwerking gezocht met andere kunsten, zoals zang of dans. Na dertien succesvolle edities in onder meer Ulft, Dinxperlo, Winterswijk en een optreden op de Zwarte Cross, bestormt het OGJO nu het internet.

www.ogjo.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden