Spelende kinderen. (foto: Pixabay)
Spelende kinderen. (foto: Pixabay) (Foto: Pixabay)

Bundeling vraag en aanbod

Vrijwilligerscentrale

Vrijwilligerscentrale

Doetinchem - Kun jij iets betekenen voor een kind uit jouw buurt? Vooral jonge gezinnen die het door omstandigheden even wat zwaarder hebben, zijn heel erg blij met wat extra hulp! Jij biedt als steunouder in overleg, een kind wat rust, veiligheid maar vooral veel gezelligheid. Meld je ook aan als steungezin, bij InHuis Steungezinnen van Yunio Jeugdgezondheidszorg.

Help jij de studenten van Stichting Spraakvaardig, onderdeel van Enteetwee bij het maken van een video-cv? Het helpt de studenten om te laten zien hoe zij overkomen en wie ze zijn. De inzet is in overleg.

Ben jij de coördinator voor de dienst Vriendschappelijk Huisbezoek van Humanitas Achterhoek West? Deze dienst is er voor mensen die behoefte hebben aan vriendschap of iemand om mee te praten. Als coördinator zorg je o.a. voor de selectie en begeleiding van de vrijwilligers en deelnemers én leg je huisbezoeken af bij aspirant-deelnemers. Je bent een belangrijke schakel! De inzet is zelf te bepalen, met een gemiddelde inzet van 8 uur per week.

Heb je belangstelling voor een vacature/hulpvraag? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op de website van de Vrijwilligerscentrale Doetinchem: 0314-366734.

www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden