Spelende kinderen. (foto: Pixabay)
Spelende kinderen. (foto: Pixabay) (Foto: Pixabay)

Bundeling vraag en aanbod

Doetinchem - Heb jij ervaring in de begeleiding en het organiseren van activiteiten voor jeugd in de leeftijd van 6 tot 12 jaar? De jeugdafdeling genaamd ‘Onder de Pannen Kids’ van Stichting Inloophuis Oude IJssel zoekt een jeugdbegeleider. Samen met het team organiseer je leuke, spannende of bijzondere activiteiten, op iedere 1e woensdag van de maand van 14.00 – 17.00 uur. Zowel binnen als ook buiten. Help jij ons mee?

Dorcas kringloopwinkel zoekt enthousiaste vrijwilligers die zich in willen zetten bij de inname en het sorteren van goederen die aangeleverd worden bij het magazijn van onze winkel. Ook het repareren van goederen behoort tot de mogelijkheden. De inzet is in overleg, minimaal 4 uren per week tijdens de openingstijden van de winkel.

Wij hebben vakantie vanaf maandag 10 t/m vrijdag 28 augustus en zijn dan beperkt bereikbaar. In die periode kun je ons alléén op woensdagen bellen én zullen wij de mail beantwoorden. Er is tijdens deze periode géén spreekuur voor vrijwilligerswerk. Heb je vragen, dan kun je deze sturen naar info@vrijwilligerscentraledoetinchem.nl

Heb je belangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie of kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of bel 0314-366734.

Houdt er rekening mee dat vrijwilligersorganisaties ook vakantie kunnen hebben.

Meer berichten