Tot en met zondag 30 augustus kun je afkoelen bij Kidspret in Doetinchem en Braamt. (foto: PR)
Tot en met zondag 30 augustus kun je afkoelen bij Kidspret in Doetinchem en Braamt. (foto: PR) (Foto: )

Kidspret in Braamt en Doetinchem

van de redactie

van de redactie

'lekker afkoelen bij Kidspret in Doetinchem of Braamt'

Alleen kinderen moeten een kaartje kopen

Alleen kinderen moeten een kaartje kopen om toegang te krijgen tot Kidspret. Kleintjes tot tachtig centimeter lengte hebben altijd gratis toegang. Volwassenen hebben ook gratis toegang en moeten uiteraard de anderhalvemeterregel in acht nemen. Kidspret is dagelijks open tot en met zondag 30 augustus tussen 10.00 en 17.00 uur. Er zijn dagtickets, drie-dagen-tickets en onbeperkt-bezoek-tickets verkrijgbaar.

Vanaf zaterdag 15 tot en met zondag 30 augustus kun je dagelijks komen springen, spelen én spetteren in het centrum van Doetinchem en bij Landal Stroombroek in Braamt.

DOETINCHEM/BRAAMT - Buitenactiviteiten voor kinderen mogen weer voor kinderen tot en met zeventien jaar en daarom staan er tal van springkussens, spellen en waterbanen vlakbij een terras speciaal voor (groot)ouders en begeleiders.

Tussen de bomen

Voor de kleintjes zijn er speciale juniorkussens aanwezig naast meer uitdagende kussens zoals een stormbaan, klimkussens en themakussens. In zowel Doetinchem als Braamt staan de kussens tussen de bomen en blijven ze koel genoeg om te blijven springen.

Waterbaan

De temperaturen kunnen flink oplopen, dus is er ook minimaal één waterbaan aanwezig om lekker af te koelen. Even uitpuffen kan natuurlijk ook op het terras in de buurt met uitzicht op de springkussens. In Doetinchem staat Kidspret in het Mark Tennantplantsoen, vlak achter de HEMA, en verzorgt horecalocatie Het Gevang het terras.

RIVM

In Braamt staat Kidspret tussen het terras en het strand, vlakbij het water van Stroombroek op het terrein bij Landal. Kidspret is ook daar voor iedereen toegankelijk. Dit initiatief is ontstaan in goed overleg met de gemeente. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Op het terras is het horecaprotocol van toepassing.

Informatie en reserveren

Kom dus lekker afkoelen en bezoek Kidspret in Doetinchem (in het Mark Tennantplantsoen achter de HEMA) of in Braamt (ingang Landal Stroombroek). Alle informatie en reserveren kan via de onderstaande website. Check bij slecht of te heet weer ook altijd deze website om te zien of Kidspret wel open gaat! Kaarten blijven dan geldig voor een andere dag en/of locatie.

kidspret.nl

Meer berichten