Afbeelding

“Beating the Border” met slagwerkers Crescendo en CBS AnderZ

Opinie


‘Beating the Border’, dat is de titel van het slagwerkspektakel waarmee Slagwerkgroep Crescendo uit Hengelo op zondag 13 november in De Gruitpoort in Doetinchem staat. De eigentijdse en energieke groep percussionisten gaat tijdens de show over de grens, zowel figuurlijk - met haar repertoire - als letterlijk - met haar gasten.


Met trots presenteert de slagwerkgroep van Crescendo een extra “special act” met een aantal kinderen van cbs AnderZ uit Doetinchem. Deze kinderen hebben meegedaan met de BZT muziekshow en hebben een fantastisch optreden verzorgd. Ze hebben de derde plaats behaald in de landelijke muziekwedstrijd met hun eigen bedachte body percussie act!

Talent en liefde voor de muziek waardeert de slagwerkgroep enorm. Daarom gunnen zij als groep, wat tijd in het concert op 13 november a.s.!
Om daar nog eens voor publiek “live” hun act te kunnen presenteren. Want jeugd heeft immers de toekomst!
Ook zullen ze nog iets samen doen met de slagwerkgroep.... Hoe leuk is dat?

Ook komt MARISE en HIDDE ! Marise is bekend van The Voice Kids 2016. Samen zijn Marise en Hidde tweede geworden bij de Nationale Talentenjacht van Unicef en staan ze in de finale van Rabobank On Stage 2016. Met zelfgeschreven nummers, pure sfeervolle muziek en zang…… van dit duo gaat u de komende jaren nog veel horen!

En als TOP-ACT komt de topformatie Vibracoustic uit België: THE alternative percussion coverband!!! Dit percussie ensemble o.l.v. Nico Camps brengt muziek van Stromae, Damien Rice, Iron Maiden, Duran Duran, Sigur Ros, A-Ha, Elton John, Fleetwood Mac,.... tot het iets serieuzere werk.

Zondag 13 november a.s. 14.30uur De Gruitpoort in Doetinchem

voor meer info en kaarten: www.crescendohengelo.nl/beatingtheborder

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant