Streetpaintings. Foto: PR
Streetpaintings. Foto: PR CHIEL EIJT

Karikaturen laten maken op koopzondag in binnenstad

ma 20 sep 2021, 11:42 Cultuur

DOETINCHEM - Zondag 26 september is het koopzondag in Doetinchem. 

De winkels in de Doetinchemse binnenstad zijn dan van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend. En er is nog veel meer te beleven in het centrum. In de binnenstad zijn namelijk tien 3D streetpaintings gemaakt door een selectie van internationale kunstenaars. Tijdens de expositieperiode kan iedereen zelf poseren, balanceren, surfen of zich verstoppen in de 3D ontmoetingsplekken.
Heb je de paintings al beleefd? Kom dan naar de binnenstad om een karikatuur van zichzelf laten maken. Geheel binnen dit kunstzinnige thema zijn ‘Franse’ karikaturisten uitgenodigd om winkelend publiek te ‘portretteren’. Dus plof tijdens het winkelen gerust op één van hun stoeltjes en shop verder met je eigen karikatuur onder je arm.

Gratis parkeren
Parkeren op koopzondag 26 september is gratis. In de parkeergarages (Amphion-, MediaMarkt- en Catharinagarage) kunnen de auto’s gratis jouw auto parkeren tussen 10.00 en 18.00 uur. Ook de twee bewaakte fietsenstallingen (Waterstraat en Nieuwstad) zijn gratis. Meer informatie vind je op lkkrdoetinchem.nl en social mediakanalen (@lkkrdoetinchem).

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier