Maartje en Kine. Foto: Anne van Zantwijk - Amphion Doetinchem
Maartje en Kine. Foto: Anne van Zantwijk - Amphion Doetinchem Anne van Zantwijk

Verrassende avondjes uit met Avonturenseries bij Amphion

Cultuur

DOETINCHEM ­­– Voor de theaterliefhebbers die wat avontuurlijker ingesteld zijn, organiseert Amphion Cultuurbedrijf de Avonturenseries. 

Elke serie bestaat uit vier voorstellingen van minder bekende, maar veelbelovende artiesten die komend seizoen optreden in de Seesing Flex Zaal aan Hofstraat 159. De eerste serie start op vrijdag 15 oktober met de voorstelling Speelbeesten II van Maartje en Kine.
Maartje & Kine maakten van de coronaperiode een deugd. Ze stapten in hun busje en reden naar Kines thuisland Noorwegen. Geïnspireerd door een sneeuwwitte wereld waar corona niet leek te bestaan, schreven ze over onderwerpen die ze tot dan toe niet aandurfden - die ontbrekende kinderwens, ontspoorde liefdes en de eerste tekenen van dementie bij een van de ouders.
Je weet niet altijd wat je te wachten staat. Daarom biedt Amphion Theater de theaterseries aan tegen een voordelige kennismakingsprijs van 50 euro. In Avonturenserie A staan Maartje en Kine, Steven Brunswijk, Arjan Kleton en Chris Verlaan. Avonturenserie B (start 23 oktober) bestaat uit Piepschuim, Margriet Bolding, Pieter Verelst en Kirsten van Teijn. In serie C (start 29 oktober) verschijnen Anne Neuteboom, Peter van Ewijk, Jeroen Clan en Anne en Lisa op het podium. Serie D (start 4 november) bestaat uit optredens van Bas Birker, Fabian Franciscus, Hassan El Rahaui en Martine Sandifort.

Tickets en informatie: amphion.nl/series.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier