Robèrt: zondag in Doetinchem.
Robèrt: zondag in Doetinchem. Wim Lanser

bij Robèrt: een zintuig prikkelende theatervoorstelling

Cultuur

DOETINCHEM - Nederlands meest bekeken Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven is, naast een bijzonder vriendelijke persoonlijkheid, een vakman die het publiek met zijn enthousiaste verhalen en anekdotes over cultuur en het bakkers vak aandachtig aan zich gekluisterd weet te houden. 

In tegenstelling tot tv, magazines en YouTube, biedt theater wél de mogelijkheid tot een extra dimensie: die van het ruiken en proeven.

Robèrt, visionair op het gebied van food, in het bijzonder brood en banket, serveert het publiek - letterlijk aan zijn tafel- een theatrale foodexperience. Een proeverij van grondstoffen en signatuurproducten, geserveerd met mooie verhalen en een theatraal sausje. Het is een interactieve voorstelling, want het publiek mag ook vragen op hem afvuren, dat maakt elke avond en middag uniek. 

Robèrt, te zien in programma’s als Heel Holland Bakt, CupCakeCup, Wie is de mol 2019, zijn eigen serie Brood en Tijd voor MAX, brengt met zijn Brabantse roots de gezelligheid dichtbij het publiek. 

De voorstelling is zondag te beleven in Schouwburg Amphion te Doetinchem. De aanvang is 13.30 uur. Tickets via de site van Amphion.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant