Schrijfatletier.
Schrijfatletier. PR

Nieuw bij Lang Leve Kunst: Schrijfatelier

Cultuur

DOETINCHEM – Een plek om te spelen met taal, dat is Het Schrijfatelier. Het is een initiatief van Lang Leve Kunst en Naoberschap-vrijwilligers Charlotte van Dijk en José Pfoster. Ze begeleiden elke woensdag van 14.00 tot 15.30 uur een schrijfbijeenkomst bij Amphion Cultuurbedrijf.

Charlotte en José zoeken gelijkgestemden om samen aan de slag te gaan en talenten te (her-)ontdekken. Ze helpen deelnemers om door middel van allerlei opdrachten om vrij en onbevangen te schrijven. Bronnen zijn onder meer het eigen leven, fantasie, verhaaltjes, sprookjes, poëzie, foto’s, plaatjes, tekeningen en collages. Ga aan de slag met losschrijfopdrachten, schrijfsprintjes, rijmpjes, gedichten, korte en zeer korte verhalen, doorgeefverhalen en nog veel meer.
Zin om mee te doen? Geef je dan op door een e-mail te sturen naar langlevekunst@amphion.nl o.v.v. Schrijfatelier. De bijeenkomsten vinden wekelijks plaats van 14.00 tot 15.30 uur aan Bizetlaan 1 in Doetinchem. Deelname is kosteloos.

Lang Leve Kunst
Het programma Lang Leve Kunst en Naoberschap organiseert kunstactiviteiten voor ouderen met als doel samen van mooie momenten te genieten. Partners van het programma zijn Markenheem, Sensire, Attent, de Herbergier, Liemerije, Het Slingeland Ziekenhuis, Kruiswerk Achterhoek Liemers, Het Cultuur- & Erfgoedpact en Amphion Cultuurbedrijf.

Het programma wordt ondersteund door Fonds Sluyterman van Loo, Het RCOAK en het Fonds Cultuur Participatie.


amphion.nl/langlevekunst

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant