Kunst in de Kerk. Foto: PR
Kunst in de Kerk. Foto: PR PR

Het Web Kunst in de Kerk 2021

vr 12 nov 2021, 09:53 Cultuur

DOETINCHEM - Na de succesvolle “Herfstsalon” in de Kruisberg in Doetinchem presenteren de leden van het kunstenaarsnetwerk het Web hun werk op zaterdag 27 november 2021 van 11.00 tot 16.30 uur in de Catherinakerk in het hart van de stad, om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met hun kunst en het Web, onder het motto: het Web komt naar u toe! 

Er is een kunstmarkt en er is een expositie. Dat levert een kerk op vol schilderijen, grafisch werk, beeldhouwwerk, ijzersculpturen, emailleerwerk, keramiek, sieraden, sjaals, foto’s, papier en textiel.
Als u op zoek bent naar een kunstcadeautje voor Sinterklaas of Kerst, het is er. Natuurlijk kunt u ook verrast worden door een prachtig schilderij of ander kunstwerk… vrijwel al het werk is te koop! Er is ook verkoop van kunstboeken en tijdschriften en er is koffie / thee / frisdrank. Let op: betalen kan alleen contant.

Er is maar een keer per jaar “Kunst in de Kerk” en dit jaar is dat op zaterdag 27 november. Toegang tot de kerk is alleen mogelijk is met een geldige corona QR-code behorende bij het coronatoegangsbewijs.

www.hetwebdoetinchem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier