Jim Bakkum en Sergio Vyent brengen ode aan Frank Sinatra in Doetinchem

do 25 nov 2021, 11:11 Cultuur

DOETINCHEM - In de theaterproductie Sinatra – Under His Skin brengen Jim Bakkum en Sergio Vyent, onder leiding van de Dutch Big Band, een ode aan de muziek van legende Frank Sinatra. Muziek, successen, schandalen en geheimen komen samen in deze nieuwe muzikale voorstelling. Sinatra – Under His Skin is op zaterdag 27 november 2021 om 20.00 uur te zien in het Amphion Theater in Doetinchem

Come fly away with me, My way en Fly me to the moon zijn slechts een greep uit het onuitputtelijke oeuvre van Sinatra. Iedereen kent de zanger natuurlijk door zijn succesvolle muziek- en tv-carrière, maar de verhalen, mythes en fabels over het verdere leven van Sinatra zijn voor velen nog een mysterie. Door de ogen van Butler George Jacobs geeft Sergio Vyent een kijkje in de wereld van Sinatra, daarnaast wordt het een feest der herkenning met het swingende repertoire van Ol’ Blue Eyes onder leiding van Jim Bakkum en de Dutch Concert Big Band.

Jim Bakkum is geen onbekende in de theaterwereld. De afgelopen jaren groeide hij uit van zanger tot musicalster en is hij in verschillende Nederlandse succesvolle bioscoopfilms te zien. In deze voorstelling komen meerdere passies van Jim samen; zingen, theater en de liefde voor Frank Sinatra.

Sergio Vyent is bekend als gastheer uit het populaire NPO 3-datingprogramma First Dates (BNNVARA). Met zijn warme stem en zijn charismatische voorkomen is Sergio een opvallende verschijning op de Nederlandse televisie. Voor Vyent is dit de eerste stap op het theaterpodium. Een plek waar hij in de toekomst graag vaker te zien zal zijn.

De Dutch Concert Big Band is de jongste professionele bigband van Nederland die vooral bekend is door hun samenwerking met onder anderen Trijntje Oosterhuis en Edsilia Rombley. Door de ervaring met en kennis van het repertoire van Sinatra biedt de Dutch Concert Big Band de juiste muzikale lading voor Sinatra - Under His Skin.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier