Afbeelding

FIFA, Rocket League, Fortnite: wie is de beste E-sporter?

Cultuur

DOETINCHEM - JC DTC start op dinsdag 25 januari in samenwerking met Pro Players met een online gametoernooi met populaire games als FIFA 22, Rocket League en Fortnite. 

“Door het spelen van verschillende online kwalificatie rondes, werken we samen toe naar een grote offline finaledag. Deze zal plaatsvinden binnen het Amphion Cultuurbedrijf aan de locatie Hofstraat 2 in Doetinchem”, meldt meldt woordvoerder Sindy Reuvers.
De deelnemers gaan in toernooivorm de strijd met elkaar aan om te laten zien dat ze de beste E-sporter van Doetinchem en omstreken zijn.
Reuvers: “JC DTC en Pro Players zullen ervoor zorgen dat de deelnemers strijden voor te gekke prijzen. De finale zal zich afspelen op locatie binnen het Amphion Cultuurbedrijf waarbij we op spectaculaire wijze tot de absolute winnaar komen.”
Tijdens deze grote finaledag is er van alles te beleven op het gebied van E-sport, zoals gamen op verschillende consols, arcadekasten, tips and tricks van professionele E-sporters, demo’s en optredens van verschillende artiesten. “Kortom: de bezoeker zal zich geen moment vervelen.”
 Deelname aan het toernooi is gratis en voor jongeren vanaf 12 jaar tot 28 jaar. De inschrijving voor het online toernooi kan via de website. Hier is ook het volledige speelschema, tijden en verdere informatie te vinden. Reuvers: “Dus schrijf je in, laat je game-skills zien en ontmoet jouw gamevrienden zowel online als offline tijdens de ‘JC DOETINCHEM E-Sport Championships’.”


www.proplayers.eu/nl/stappenplan-JC-Doetinchem-E-SportChampionships-maken  

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier