Deelnemende locaties zijn herkenbaar door de Kunst4daagsevlag. Foto: PR

Deelnemende locaties zijn herkenbaar door de Kunst4daagsevlag. Foto: PR

Veertiende Kunst4Daagse Bronckhorst

Cultuur

Hemelvaarts- dag 26 mei t/m zondag 29 mei 2022

BRONCKHORST - Na twee stille jaren kan er weer vier dagen lang genoten worden van kunst, cultuur, gastvrijheid, kleinschaligheid en het prachtige landschap van Bronckhorst. 

De Kunst4daagse Bronckhorst is een uniek evenement door het grote aantal deelnemende kunstenaars en de grote variatie in aanbod van bereikbare en betaalbare kunst. De combinatie van een breed aanbod aan beeldende kunst - verspreid over dorpen, een stadje en het buitengebied – en de prachtige landschappelijke omgeving is een unieke ervaring. Er is voor de bezoekers een viertal mooie fietsroutes uitgezet die volop de gelegenheid bieden kennis te maken met het werk van ruim 100 kunstenaars op veelal bijzondere locaties. Iedereen is volledig vrij in hun keuze voor het startpunt van hun tocht, het aantal te bezoeken kunstenaars en de dagen waarop. Op elke route is horeca vermeld en herkenbaar door onze vlag. Voor wie toch liever met de auto komt moet er rekening mee houden dat fietsroutes soms geen autoroutes zijn en er soms beperkte gelegenheid tot parkeren is.
De diversiteit in het getoonde werk is groot en maakt het mogelijk in korte tijd veel kunstuitingen te beleven. De locaties zijn geopend vanaf Hemelvaartsdag 26 t/m zondag 29 mei, van 10.00 tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom. Het evenement is vrij toegankelijk.


kunst4daagsebronckhorst.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier