Corine Hartmann. Foto: Stan Bouman
Corine Hartmann. Foto: Stan Bouman

Een avond met Corine Hartman

Cultuur

DOETINCHEM - Op 8 juni organiseert Bibliotheek West-Achterhoek een spannende avond met Achterhoekse thrillerschrijfster Corine Hartman. De Bibliotheek Doetinchem heeft inloop vanaf 19.30 uur met koffie en thee, aanvang 20.00 uur.

De avond begint met een kort verhaal ‘Vallende Ster’, over de moord op een soapactrice. Een whodunnit waarbij je als bezoeker kunt meespeuren naar wie de dader is en wat het motief is. Wie het goed raadt maakt kans op een literair juweeltje van haar hand.

Daarnaast zal Corine vertellen over onder andere haar laatste boek ‘De dode die niet werd gemist’ over een moordmysterie in de Achterhoek, en hoe het schrijfproces in zijn werk gaat. Kortom, een ‘boeiende’ avond met volop gelegenheid om vragen te stellen. Zelf neemt Corine een aantal gesigneerde boeken mee voor de verkoop maar je kunt ook je eigen exemplaar meenemen en door haar laten signeren.

Corine is schrijfster van 22 thrillers, debuteerde in 2007 met Schone Kunsten, won in 2021 de Storytel Award voor ‘Hij volgt je’, ontving tweemaal de Hebban Thriller Award en werd vijfmaal genomineerd voor De Gouden Strop.

Kaarten kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar via de website van Bibliotheek West-Achterhoek.


www.bibliotheek westachterhoek.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier