Levend standbeeld. Foto: PR
Levend standbeeld. Foto: PR PR

DjazzVibes en levende stand-beelden

Cultuur

Jazzmuziek, foodtrucks en koopzondag

DOETINCHEM - Doetinchem is dé ontmoetingsplek van de regio. Ook in het laatste weekend van juni is er weer van alles te beleven in het centrum. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni vindt namelijk het gratis festival DjazzVibes plaats. Twee dagen lang kun je in het Mark Tennant Plantsoen genieten van jazz en cross-over muziekstijlen, swingen op de souly sounds van een prachtige line-up en lekker eten bij de verschillende foodtrucks.

Onder meer Wild Organ & Drums, Want2Swing en Emma Luca zullen deze keer hun muzikale kunsten vertonen. Het complete programma staat op djazzvibes.nl/programma/

Living Statues
Op zondag 26 juni kunnen bezoekers aan de binnenstad zich laten verbazen tijdens Living Statues Doetinchem. Verspreid door de binnenstad staan van 12.30 tot 16.30 uur vijftien levende standbeelden die je kunt bewonderen.
Alle acts en de locatiekaart van de Living Statues vind je op www.lkkrdoetinchem.nl.

Koopzondag
En natuurlijk kun je zondag van 12.00 tot 17.00 uur lekker shoppen, want alle winkels in de binnenstad zijn geopend. Parkeren op zondag 26 juni is gratis.
In de parkeergarages (Amphion-, MediaMarkt- en Catharinagarage) kunnen bezoekers aan Doetinchem gratis hun auto parkeren tussen 10.00 en 18.00 uur.
Ook de twee bewaakte fietsenstallingen (Waterstraat en Nieuwstad) zijn gratis. Meer informatie op de social kanalen (@lkkrdoetinchem).


lkkrdoetinchem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier