Theaterlessen bij Amphion Theaterschool
Theaterlessen bij Amphion Theaterschool Foto PR

Theaterles bij Amphion Theaterschool

Cultuur

DOETINCHEM – Voor wie wil leren acteren of samen met anderen wil schitteren op het podium biedt Amphion verschillende cursussen aan. Zowel voor kinderen, jongeren als volwassen. Tijdens de open lessenweken van 10 t/m 24 september kan iedereen binnenlopen om een kijkje te nemen. aanmelden voor een proefles kan ook.

Amphion heeft niet alleen een theater, ook een theaterschool. De theaterlessen voor kinderen vanaf 6 jaar starten met open lessen op woensdag 14 september, in de theaterzaal op de Muziekschool aan de Bizetlaan 1. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken.

Kinderen en jongeren
Spelplezier staat in de lessen voorop. De cursisten leren rollen spelen, improviseren en - vanaf 12 jaar - ook om zelf theater te maken. Bij Amphion Theaterschool staat de creatieve ontwikkeling centraal, dus het komt ook voor dat men zelf teksten schrijft en/of improviseert. In de repetities leert iedereen meer over het (fysiek) acteren, geloofwaardig spelen (hoe speel je emoties?) en tekstbehandeling. Ook wordt geleerd hoe je zelf scenes maakt en misschien wel een dialoog schrijft. Aan het einde van het seizoen staan de cursisten op de planken voor publiek!

Volwassenen
Na de herfstvakantie start er ook een volwassenencursus met theatermaker Jos Spijkers. Hierover volgt binnenkort meer informatie op de website amphion.nl/lessen. 

Proefles
Inschrijven voor een proefles kan tijdens de open les op woensdag 14 september of via info@amphion.nl. Voor meer informatie over de lestijden per leeftijd kijk op amphion.nl/lessen/theater.


Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier