Afbeelding

The Masked Reader in Bibliotheek West-Achterhoek

Cultuur

DOETINCHEM/REGIO - Bibliotheek West-Achterhoek is deze winter weer in de ban van The Masked Reader.

The Masked Reader, de concurrent van The Masked Singer, is de lezerswedstrijd voor alle leeftijden van Bibliotheek West-Achterhoek. Raad in de laatste weken van het jaar mee welke bekende Nederlandse auteurs gemaskerd voorlezen voor uit hun eigen werk!

Hints
Op de website (themaskedreader.nl) en de sociale mediakanalen (#biebnieuws #biebtok) van de bibliotheek verschijnen vanaf 24 november mysterieuze clues. Deze aanwijzingen geven hints naar wie deze negen gemaskerde auteurs zijn en uit welke boeken zij voorlezen.

Video’s
Vanaf begin december zullen de eerste video’s van de Masked Readers online te zien zijn en kan er echt geraden gaan worden wie deze mysterieuze gemaskerde schrijvers zijn.
Er zijn drie categorieën: Jeugd 6-12 jaar, jongeren 12-18 jaar en volwassenen. Per categorie zijn er drie schrijvers en drie boeken te raden.

Scholen
Dit jaar zijn er speciaal voor groepen in het basis- en voortgezet onderwijs extra prijzen te winnen.
Er kan meegedaan worden met de hele klas!

De campagne loopt door tot begin januari en de bibliotheken gaan de wedstrijd met een spetterende finale afsluiten op zaterdag 7 januari 2023. Op deze feestelijke middag zullen in Bibliotheek West-Achterhoek vestiging Doetinchem alle negen Masked Readers worden bekendgemaakt en worden er fantastische prijzenpakketten aan de winnaars uitgereikt.

Deelnemen
Deelnemen aan de Masked Reader wedstrijd, kan gratis via de site.


themaskedreader.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier