PartyFUX en figuranten in de Taverne Edelweiss. Foto: PR

PartyFUX en figuranten in de Taverne Edelweiss. Foto: PR

Taverne Edelweiss sfeervolle locatie voor videoclip PartyFUX

Cultuur

DOETINCHEM - Het Schlager-Rock duo PartyFUX, bestaande uit de Nederlandse Fenneke Zonnebeld en de uit het Duitse Bocholt afkomstige Gabi Frentzen, zocht een passende locatie voor hun nieuwe videoclip. Na een goede tip viel hun oog op Taverne Edelweiss, een restaurant gelegen net buiten Doetinchem aan de rand van fiets-, wandel- en natuurgebied ‘De Slangenburg’. Er werd contact gezocht met de eigenaren Ingrid Knol en Jeroen Dimmendaal. Ze reageerden direct positief!

Op de locatie die een gemoedelijke sfeer uitstraalt, en waar normaal gesproken ‘Hausgemachte’ gerechten uit de Alpenkeuken worden geserveerd, dansten nu de dames van PartyFUX door het restaurant. Ze werden omringd door figuranten, en er werd een feest gebouwd.

De opnames dienen voor de nieuwe videoclip van PartyFUX. Hun nieuwe singel: Steinreich-Komme, zal uitgebracht worden door platenmaatschappij Fiesta Records, gespecialiseerd in Duitstalige ‘Schlager muziek’. De video opnames werden verzorgd door Kai Hunold van Donner TV/Media TV-&Filmproduktion.

PartyFUX is meer dan Schlager, de twee muzikale dames maakten al jaren muziek voordat ze spontaan besloten PartyFUX op te richten. Gabi als gitariste bij FaltenRock, een ACDC dames rockband, en Fenneke als zangeres en toetseniste in verschillende bands, van achtergrondmuziek, dans en meezingen tot en met rock.

De gastvrijheid was groot bij Taverne Edelweiss en Fenneke en Gabi zijn zeer dankbaar dat zij gebruik mochten maken van de locatie. De release datum van Steinreich-Komme wordt 24 februari, dan zal de clip online te zien zijn.


www.partyfux.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant