Foto: Robin Shoots

Foto: Robin Shoots

Kersttheater bij het Charles Dickens Museum in Braamt

Cultuur

BRAAMT - Op 9 en 10 december neemt het museum je mee op reis door het tijdloze verhaal van Scrooge, ook bekend als ‘A Christmas Carol’. De levensgrote poppen, bespeeld door de poppenspelers van Het Land van Jan Klaassen, brengen het verhaal tot leven. 

Het kerst theater begint om 13.00 uur en belooft niet alleen een visueel spektakel te zijn, maar ook een diepgaande reflectie op de ware betekenis van kerst.

Het Land van Jan Klaassen heeft zijn oorsprong uit het reizend poppentheater door Nederland, maar heeft ook zijn horizon verbreed door op te treden in landen als Pakistan, Polen, Rusland en het Caribisch gebied. Dit jaar bestaat ‘Nederlands Figuren en poppentheater de Trekwagen’ 73 jaar, deze ervaring is te bewonderen tijdens de kerst voorstelling ‘A Christmas Carol’. Verken prachtig gereconstrueerde kamers waar de meesterwerken van Charles Dickens tot leven komen.  
Naast de voorstelling biedt het museumrestaurant een scala aan lekkernijen. Geniet van een heerlijke kop koffie/thee of warme chocolademelk met appeltaart. Voor de liefhebbers is er glühwein verkrijgbaar.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met marketing@janklaassen.nl of telefonisch 06-50228064.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant