Rob Voorhuis. Foto: PR

Rob Voorhuis. Foto: PR

PR

Rob Voorhuis wint de Centrum Promotie Prijs 2021

Economie

Doetinchem - Rob Voorhuis heeft maandag 11 april de Centrum Promotie Prijs 2021 ontvangen. 

De jury, bestuurders Ondernemersfonds Doetinchem én de Ondernemersvereniging Doetinchem, heeft dit jaar voor de binnenstad van Doetinchem, Rob Voorhuis vastgoedeigenaar én betrokken (oud)bestuurder van het Binnenstadbedrijf Doetinchem en Ondernemersfonds Doetinchem, uitgeroepen tot winnaar van de Centrum Promotie Prijs 2021.

Basis voor het winnen van de promotieprijs is het feit dat Rob Voorhuis met zijn enorme jarenlange inzet, ondernemerschap, gedrevenheid én betrokkenheid het veranderingsproces ten gunste van een toekomstbestendige binnenstad heeft ingezet, en wel mede in het economisch belang voor de toekomst van de binnenstad.

In 2014 was Voorhuis één van de oprichters van de Vereniging van Vastgoedeigenaren van Doetinchem en als bestuurder en later als voorzitter actief. Vanuit de VVVD nam hij ook zitting in het Ondernemersfonds Doetinchem waarin hij de vastgoedeigenaren vertegenwoordigde. 

Rob Voorhuis was drijvende kracht achter invoering van de BIZ in Doetinchem, waardoor de vastgoedsector financieel is gaan bijdragen aan de binnenstad.
In september 2019 werd het Binnenstadbedrijf Doetinchem opgericht waarin de drie partners die in de binnenstad de regie voeren (vastgoedeigenaren, exploitanten en de gemeente Doetinchem) zijn verenigd en allen financieel bijdragen aan de stad.
Voorhuis is ook in het bestuur van het Binnenstadbedrijf actief geweest als bestuurder tot november 2021.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier