Afbeelding

Video-serie IG&D - Aflevering 5: Commissie Duurzaam in Doetinchem

Economie

DOETINCHEM - De commissie ‘DUID’ staat voor Duurzaam in Doetinchem. Onder leiding van Linda van de Maat houdt deze commissie zich samen met parkmanagementorganisaties, de gemeente Doetinchem en Achterhoek Onderneemt Duurzaam (kortweg AOD) bezig met duurzaamheidsprojecten.

Projecten
Zo wordt er vanuit het circulariteitsproject op bedrijventerrein Wijnbergen samengewerkt met de Hogeschool HAN en zijn er bij de voorbereidingen van het duurzaamheidsproject op industrieterrein Verheulsweide leerlingen van het Zone.college betrokken. Op die manier wordt de kennis verrijkt en verbreed!

Kennisdeling

Ook over lopende duurzaamheidsprojecten als de gratis energiescan wordt vanuit de commissie DUID kennis gedeeld, onder andere via IG&D-app. In het kader van kennisdeling organiseert deze commissie daarnaast regelmatig bijeenkomsten waarbij bedrijven bij elkaar een kijkje in de keuken kunnen nemen en zo te zien krijgen wat er zoal gebeurt op het vlak van duurzaam ondernemen. Een voorbeeld hiervan is de Expeditie Duurzaam Ondernemend Doetinchem die op 13 april plaatsvond!

Wil je meer te weten komen over de commissie DUID? Bekijk dan vanaf nu de één na laatste aflevering van de video-serie van IG&D Bedrijvig Doetinchem, opgenomen bij Rensa Family Company.

Gratis energiescan

Vanuit één van de projecten ondersteund door commissie DUID kunnen ondernemers gebruik maken van een gratis energiescan voor hun bedrijf. Wees er snel bij: aanmelden hiervoor kan nog tot en met juli 2022. Ga naar deze website of meld je bij Jan Straatman

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier