Het reuzenrad is een grote blikvanger om het terrein van HCI van grote hoogte te bekijken. Foto: Foto: Fun for Events/Joost Velthorst
Het reuzenrad is een grote blikvanger om het terrein van HCI van grote hoogte te bekijken. Foto: Foto: Fun for Events/Joost Velthorst

Zaterdag 11 juni: HCI 100 Techniekfestijn

Economie

HENGELO - Zaterdag 11 juni viert de Achterhoekse onderneming HCI haar 100-jarig bestaan met een spectaculair evenement: het HCI 100 Techniekfestijn. Iedereen die belangstelling heeft, is van 10.00 tot 16.00 uur welkom om te komen genieten van een interessant en gevarieerd programma. Plaats van handeling is het HCI-bedrijfsterrein aan de Kruisbergseweg 13 in Hengelo Gld.

Voor elk wat wils
Het HCI 100 Techniekfestijn biedt een uitgebreid programma voor jong en oud. Bezoekers krijgen een kijkje in de keuken en kunnen kennismaken met techniek in de breedste zin van het woord, onder meer aan de hand van boeiende demonstraties en rondleidingen door de betonfabriek en de showroom. Samen met meer dan dertig partners organiseert HCI leuke activiteiten, zoals proeverijen, 3D modellen in virtual reality, spectaculaire demonstraties, uitleg over techniek en vooral veel dingen om zelf te doen. Grote blikvanger is een reuzenrad waarmee bezoekers Hengelo van 22 meter hoogte kunnen bekijken. Het complete programma is te vinden op de speciale website.

Passend slotakkoord
Eigenlijk had dit grote evenement al een jaar eerder plaats moeten vinden. Vanwege de toen geldende coronamaatregelen was dat helaas niet mogelijk. HCI heeft gedurende het jaar diverse activiteiten en acties georganiseerd om het jubileum te vieren met klanten en medewerkers. Het HCI 100 Techniekfestijn fungeert als een passend slotakkoord van het feestjaar.

Over HCI
Hengelosche Cement Industrie (HCI) is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1921. Sinds 1992 zijn de activiteiten verdeeld over twee BV’s. HCI Betonindustrie in Hengelo verzorgt de productie van prefab betonelementen. Bouwcenter HCI levert bouw- en afbouwmaterialen, gereedschap, badkamers en keukens vanaf vijf vestigingen in de Achterhoek.


hci100.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier