Van de Achterhoek winkel. Foto: PR
Van de Achterhoek winkel. Foto: PR PR

Pop-up winkel met producten uit de Achterhoek en van De Graafschap

Economie

DOETINCHEM - Vanaf vrijdag 15 juli opent de tijdelijke winkel ‘Van de Achterhoek’ in de binnenstad van Doetinchem. 

De pop-upstore is een initiatief van Betaald Voetbalvereniging De Graafschap, Trots op de Achterhoek, Elver en Binnenstadbedrijf Doetinchem en heeft als voornaamste doel bezoekers te laten kennismaken met alles waar Achterhoekers trots op zijn.
In de store worden daarom Achterhoekse producten verkocht uit de collectie van Trots op de Achterhoek, zelfgemaakte artikelen door cliënten van Elver en de olifanten-beeldjes van Elephant Parade Doetinchem. Daarnaast zal een deel van de winkel gevuld worden met merchandise van De Graafschap.
De winkel is gevestigd aan Catharinastraat 8 en is vier dagen per week geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op dinsdag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagen kunnen bezoekers terecht voor een uitgebreid assortiment aan unieke Achterhoekse producten, waarbij zij gastvrij ontvangen worden door een gevarieerd gezelschap aan winkelmedewerkers. Naast cliënten van Elver zullen ook vrijwilligers van Mooi Koor Man en Trots op de Achterhoek de winkel runnen.
Jos Tiemessen van Binnenstadbedrijf Doetinchem: “Voor het behalen van onze doelstellingen willen we de binnenstad meer verbinden met partners uit verschillende sectoren en de regio.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier