Vlnr: Henk Bloemers, Dennis van Amerongen, Ric Engelberts, Jos Tiemessen en Dion Teloh. Foto: PR
Vlnr: Henk Bloemers, Dennis van Amerongen, Ric Engelberts, Jos Tiemessen en Dion Teloh. Foto: PR

Echt Achterhoekse winkel opent deuren

Economie

‘Van De Achterhoek’ opent haar deuren

DOETINCHEM – De winkel ‘Van De Achterhoek’ is op vrijdag 15 juli geopend door Lars en Fred van Elver in het bijzijn van circa 30 mensen, in hartje Doetinchem. De eerste nieuwsgierige bezoekers kwamen al een kijkje nemen het afgelopen weekend. De winkel is tot 15 september te bezoeken.

De pop-upstore is een samenwerking tussen Trots op de Achterhoek, Betaald Voetbalvereniging De Graafschap, Elver en Binnenstadbedrijf Doetinchem en heeft als voornaamste doel bezoekers te laten kennismaken met alles waar Achterhoekers trots op zijn. In de winkel worden daarom Achterhoekse vlag producten verkocht, zelfgemaakte artikelen door cliënten van Elver, de olifanten-beeldjes van Elephant Parade Doetinchem en De Graafschap merchandise.

De winkel is gevestigd aan Catharinastraat 8 en is vier dagen per week geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op dinsdag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagen kunnen bezoekers terecht voor een uitgebreid assortiment aan unieke Achterhoekse producten.

Initiatiefnemers Dion Teloh van Trots op de Achterhoek en Jos Tiemessen van Binnenstadbedrijf Doetinchem hopen op voortzetting van de samenwerking in de toekomst. Dion Teloh: “Voor ons is deze fysieke winkel een mooi experiment om te kijken of het van toegevoegde waarde is naast onze bestaande webshop.” Jos Tiemessen vult aan: “Zowel de tijdelijke invulling van dit pand als we wijze waarop het gevuld wordt past bij Binnenstadbedrijf Doetinchem. Voor het behalen van onze doelstellingen willen we de binnenstad meer verbinden met partners uit verschillende sectoren en de regio Achterhoek. In deze pilot, met hopelijk een blijvend vervolg, komt dat allemaal samen.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier