Elephant Parade.

Elephant Parade.

PR

Nog één weekend olifanten spotten in centrum van Doetinchem

Economie

DOETINCHEM - Doetinchem is dé ontmoetingsplek van de regio. Ook in het laatste weekend van juli is er weer van alles te beleven in het centrum. Op zaterdag 30 en zondag 31 juli kun je nog één keer genieten van Elephant Parade Doetinchem. De kudde met kleurrijke kunstwerken in het formaat van een baby-olifant heeft zich weer verzameld rond de Catharinakerk om vanuit daar verder de wereld over te trekken.

Dit weekend is ook je laatste kans om een bezoekje aan Kidspret te brengen. In het Mark Tennantplantsoen staan de springkussens van Kidspret tot en met 31 juli voor je klaar. Op dit springkussenfestijn kunnen kinderen urenlang klimmen, springen, klauteren en er zijn voldoende waterattracties om lekker af te koelen. Ouders, opa’s en oma’s kunnen ondertussen genieten van een hapje en een drankje op het terras van Kidspret.
En natuurlijk kun je zondag van 12.00 tot 17.00 uur lekker shoppen, want alle winkels in de binnenstad zijn geopend. Vergeet niet om even een kijkje te nemen in de nieuwe pop-upstore ‘Van de Achterhoek’ in de Catharinastraat. In deze tijdelijke winkel worden naast échte Achterhoekse producten ook producten van Elver, merchandise van De Graafschap en de miniatuur olifanten Deerntje Truus en Guus uit Elephant Parade Doetinchem verkocht.
Parkeren op zondag 31 juli is gratis. In de parkeergarages (Amphion-, MediaMarkt- en Catharinagarage) kun je gratis jouw auto parkeren tussen 10.00 en 18.00 uur. Ook de twee bewaakte fietsenstallingen (Waterstraat en Nieuwstad) zijn gratis. Meer informatie vind je op lkkrdoetinchem.nl en de social kanalen (@lkkrdoetinchem).

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier