Jan Helmink en Ronald Treijtel voor de nieuwe locatie van Flox aan de Koopmanslaan 31 in Doetinchem. Foto: Tine Paulus
Jan Helmink en Ronald Treijtel voor de nieuwe locatie van Flox aan de Koopmanslaan 31 in Doetinchem. Foto: Tine Paulus

Flox Ondernemershuis naar kleinere locatie

Economie

DOETINCHEM - Flox Ondernemershuis, een ontmoetingsplek voor ondernemers, is verhuisd. Sinds eind 2018 vonden zzp’ers aan de Terborgseweg 20 in Doetinchem een plek om te (net)werken. Sinds 1 september kunnen zij bij Flox terecht aan de Koopmanslaan 31.

In november 2018 begon Ronald Treijtel Flox Ondernemershuis. “We wilden zzp’ers een plek bieden waar ze in een prettige omgeving konden (samen)werken”, vertelt Ronald. “Daarnaast konden onze leden ook deelnemen aan de netwerkactiviteiten die we organiseerden. Deze combinatie bleek succesvol. Er was veel interesse en we kenden een snelle groei in het aantal leden. Tot corona roet in het eten gooide. We moesten onze netwerkactiviteiten noodgedwongen stopzetten of uitstellen. Ook merkten we dat onze leden minder gebruik maakten van de werkplekken.”

Kleinere locatie
“Op onze locatie aan de Terborgseweg hadden we een grote ruimte tot onze beschikking. Dat was prima, want we gingen uit van groei. Helaas bleef die uit door corona. De ruimte die we hadden, was dus niet meer noodzakelijk. Daarom besloten we uit te kijken naar een andere locatie. Die hebben we nu gevonden in het pand De Admiraal aan de Koopmanslaan 31 in Doetinchem. Samen met zakenpartner Jan Helmink ga ik Flox hier voortzetten.”
Op de nieuwe locatie ligt de focus in eerste instantie op werken. “Ook in het nieuwe pand hebben we weer een gezellige ruimte met flexplekken”, legt Ronald uit. “Zzp’ers die een flexplek huren, mogen gebruik maken van alle faciliteiten die we bieden. Denk aan spreekkamers, de gezamenlijke lunchruimte, gratis koffie en thee, wifi en printerfaciliteiten. Anders dan op de oude locatie, kunnen ondernemers nu ook een kantoorruimte huren. Je hebt dan een eigen plek, maar ook de voordelen van de (netwerk)contacten met andere Floxleden en alle Flox-faciliteiten. In het najaar zullen ook de netwerkactiviteiten in een andere opzet weer worden opgepakt. Hoe en wat, daar denk ik samen met Floxlid Ellen Jongeneel nog over na.”
Informatie over een flexplek of kantoor op de nieuwe locatie van Flox kan via e-mail worden opgevraagd: info@floxondernemershuis.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier