Beeld van het nieuwe pand
Beeld van het nieuwe pand Foto PR

Circulair assemblagebedrijf geWOONhout breidt uit met nieuwe hal aan de A18

Economie

geWOONhout breidt uit met nieuwe hal aan de A18

WEHL - In november 2021 opende geWOONhout de huidige assemblagehal aan de A18 in Wehl. De vraag naar de modulaire en circulaire houten woningen die hier worden geproduceerd, is dusdanig gegroeid dat het tijd is voor uitbreiding. Daarom wordt er een nieuwe hal gebouwd, naast de huidige locatie aan de A18. Met het tekenen van het contract tekent geWOONhout voor een duurzame en circulaire toekomst!

De opzet van de nieuwe hal is vergelijkbaar met de huidige. De hal biedt ruimte voor préfabricage ofwel ‘losse elementen klaarmaken voor assemblage’. Daarnaast vinden hier straks de specifieke bewerkingen van appartementenmodules plaats. Zo wordt de productie in de huidige assemblagehal nog meer gestroomlijnd, waardoor er sneller én meer modulaire en circulaire woningen kunnen worden geleverd. Dusdanig snel, dit een prachtige oplossing voor het huidige woningtekort kan zijn.

Klimaatneutraal
De huidige assemblagehal aan de A18 is klimaatneutraal en dat wordt de nieuwe hal ook. geWOONhout streeft naar een volledig CO2-neutraal proces; van grondstoffen en materiaalgebruik tot aan energievoorziening en transport. Met zonnepanelen, warmtepompen en elektrische voertuigen zet geWOONhout vol in op duurzame bedrijfsvoering.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier