Griezelen in Doetinchem. Foto: PR

Griezelen in Doetinchem. Foto: PR

PR

Halloween in Doetinchemse binnenstad

Economie

DOETINCHEM - In het laatste weekend van oktober is het Halloween in Doetinchem. Het Simonsplein wordt omgetoverd tot Halloween-speeltuin en en er vinden allerlei griezelige activiteiten plaats in de binnenstad. 

Op vrijdag 28 oktober houdt Lekker. Doetinchem, in samenwerking met JC Doetinchem en Bibliotheek West-Achterhoek, speciaal voor kinderen een Halloweenavond. Tijdens de Halloweenavond kunnen kinderen met hun ouders, opa’s en oma, vriendjes en vriendinnetjes samen deelnemen aan allerlei spooktaculaire activiteiten in Bibliotheek West-Achterhoek in Doetinchem. Aansluitend is er voor alle kids en hun ouders en/of verzorgers de Halloween lampionoptocht van een kilometer door de binnenstad. Aanmelden is niet meer mogelijk.
Op zaterdag staat er tussen 12.00 en 17.00 uur een giga-groot luchtkussen voor de kids om op te klimmen, klauteren en te springen. En trek de gekste bekken in de lachspiegels rondom de Catharinakerk of laat je zoon/ dochter een ritje in de draaimolen maken.
Ook op zondag staat de Halloween-speeltuin op het Simonsplein, alsmede de oliebollen- en/of churroskraam. De winkels in de binnenstad zijn ook nog eens geopend. Van 12.00 tot 17.00 uur kun je lekker shoppen. Parkeren is gratis op zondag.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier